MediaWatch

Syv aviser nomineret til Årets Avisside 2019

Ud af 102 indsendte bidrag er 11 avissider fra syv forskellige aviser nomineret til Årets Avisside, som afholdes af Danske Medier i juni.

Foto: /ritzau/Jens Dresling

11 bidrag fra syv forskellige aviser skilte sig så meget ud fra de i alt 102 indsendte bidrag, at de har gjort sig fortjent til at blive nomineret i konkurrencen Årets Avisside 2019.

Det oplyser Danske Medier, som står for konkurrencen.

De nominerede kommer fra Ekstra Bladet, Politiken, JydskeVestkysten, Jyllands-Posten, Nordjyske, Weekendavisen og Fyens Stiftstidende. De er udvalgt af en jury, som består af Marianne Bahl, Børsen, Lea Korsgaard, Zetland, og Henrik Birkvig, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Vinderne findes i begyndelsen af juni i år ved et arrangement i København. Den præcise dato og sted er endnu ikke offentliggjort.

Sidste år modtog Politiken guld for en reportage om danske landskaber. Desuden blev der uddelt hele fem sølvpriser - to til Jyllands-Posten, to til Politiken og én til Nordjyske Stiftstidende.

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs