MediaWatch

Pressefotograf overfaldet med brosten til Paludan-demonstration

Ekstra Bladets fotograf blev slået med brosten, da han tog billeder til avisen af urolighederne på Nørrebro.

Foto: Colourbox

Under Paludan-demonstrationen på Nørrebro den 14. april blev pressefotograf Rasmus Flindt Pedersen, der dækkede urolighederne for Ekstra Bladet, slået flere gange med brosten. Københavns Politi efterforsker nu sagen, skriver Radio24syv.

Nørrebro blev sat i brand af uromagere i forbindelse med en demonstration på Blågårds Plads ført an af Stram Kurs-partileder Rasmus Paludan. Her blev Rasmus Flindt Pedersen ifølge Radio24syv angrebet bagfra med brosten, da han befandt sig i Korsgade tæt på pladsen, hvor der på pågældende tidspunkt var gadekampe mellem politi og stenkastere.

"Idet jeg kigger ned mod politiet, får jeg et slag på kæben. Det går ikke rigtig op for mig, før jeg får endnu et slag med en brosten," siger Rasmus Flindt Pedersen til Radio24syv, der oplyser, at nogle piger fik slagene stoppet.

Fotografen fik smadret sit kamera og måtte på skadestuen. Han er dog sluppet uden alvorlige skader, lyder det.

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladets kommentator-team som led i en digital oprustning. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs