MediaWatch

Bladtegner bliver ny ansvarshavende redaktør på Universitetsavisen

Universitetsavisen får ny ansvarshavende redaktør, som siden 2002 har bidraget til avisen med bl.a. den satiriske stribe "Maltes Spalte".

Foto: Amanda Hjernø/PR

Universitetsavisen på Københavns Universitet ansætter fra 1. maj Christoffer Zieler i stillingen som ansvarshavende redaktør.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra bladudvalget ved Københavns Universitet.

Christoffer Zieler har været tilknyttet avisen siden 2002, dels som bladtegner bag striben "Maltes Spalte", dels som journalist. Han har desuden været freelance bladtegner for bl.a. Information.

I 2018 blev han kåret som årets bladtegner af Foreningen Danske Bladtegnere og fik Pingprisen som årets politiske tegner.

Han overtager stillingen som ansvarshavende redaktør efter Dennis Christensen, som ved årsskiftet efter fire år på posten blev ansat som chefredaktør på Djøfbladet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs