MediaWatch

Ritzau lagde millioner til toplinjen efter udvidelse i 2018

Omsætningen skød i vejret i Ritzaus Bureau sidste år efter overtagelsen af fotobureauet Scanpix. Også driftsresultatet voksede, mens overskuddet var på niveau med forrige år.

Foto: Ritzau

Ritzaus Bureau forbedrede driften og løftede omsætningen i 2018. Det fremgår af en pressemeddelelse fra nyhedsbureauet, der torsdag præsenterede årsregnskabet på en generalforsamling.

Sidste års overtagelse af fotobureauet Scanpix fra Berlingske Media satte aftryk på toplinjen, der steg 37 pct. og rundede 150 mio. kr. Også driftsresultatet blev styrket og landede på 5 mio. kr., det bedste i de seneste fem år. På bundlinjen stod der 3,8 mio kr. efter skat og fratrukket et mindre tab på finansielle poster. Det svarer til resultatniveauet i 2017 på 3,6 mio. kr. Medarbejdertallet steg med 20 til 166.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs