MediaWatch

Berlingske fravælger kritisk annonce fra Landbrug & Fødevarer

Efter en række kritiske artikler om kvælstofudledning i Berlingske ville Landbrug & Fødevarer indrykke en annonce som modsvar i samme avis, men den har avisen ikke ønsket at bringe.

Foto: Ritzau Scanpix/Per Folkver

Berlingske har valgt ikke at bringe en annonce, som Landbrug & Fødevarer gerne ville indrykke i avisen. Det skriver Landbrugsavisen.

Annoncen er en reaktion på en række artikler, som Berlingske bragte tidligere på måneden om kvælstofudledning. De indeholder – ifølge Landbrug & Fødevarer – urigtige oplysninger, og annoncen indeholder et riv af en af artiklerne fra Berlingske ledsaget af en overskrift fra Landbrug & Fødevarer, der lyder "Langt fra sandheden".

Dén annonce har Berlingske valgt ikke at bringe i avisen.

"Vi har ikke afvist den. Vi har valgt ikke at bringe den, og vi har givet Landbrug & Fødevarer en melding om, at vi ønsker at få en dialog om den, og det håber jeg, vi kan få i dag," siger Tom Jensen, ansv. chefredaktør for Berlingske, til Landsbrugsavisen.

Han så sig nødsaget til at reagere på annoncen, da den er et direkte angreb på avisens journalistiske troværdighed, siger han til Landbrugsavisen.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs