MediaWatch

Bonnier bekræfter køb af svenske lokalaviser

Svenske Bonnier og norske Polaris har begge afgivet bud på det svenske medieselskab Mittmedia. Bonnier bekræfter nu, at de overtager mediehuset.

Anders Eriksson, adm. direktør Bonnier News. | Foto: PR

Bonnier bekræfter i en intern meddelelse til medarbejderne, at de køber det svenske mediehus Mittmedia, der driver 28 svenske lokal- og gratisaviser. Det skriver svenske Medievärlden.

Bonnier News' adm. direktør, Anders Eriksson, fortæller i meddelelsen til medarbejderne, at der trods udfordringer for Mittmedia også er et potentiale.

"Jeg og Bonnier News' ledelse har grundigt undersøgt Mittmedias aktiviteter og har fundet potentiale i virksomheden. Vi ser tydeligt, at vi kan integrere Mittmedia i vores strategier og også inden for lokalpressen drive den digitale transformation fremad," skriver Anders Eriksson ifølge Medievärlden.

Mittmedias ejerskab beholder en ejerandel og en plads i bestyrelsen, skriver Mittmedia i en pressemeddelelse.

I starten af ugen afgav Bonnier deres bud på Mittmedia. Det norske Polaris var også kommet med et bud, men de blev altså slået af Bonniers bud.

Bonnier News organiserer nyhedsmedierne i den svenske Bonnier-koncern og rummer bl.a. også Børsen i Danmark.

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs