MediaWatch

Digital udviklingschef stopper på Børsen

Efter 11 år stopper chief digital officer på Børsen og skifter til en chefstilling i digitalt udviklingsbureau. Det er endnu uafklaret, om stillingen på Børsen vil blive ændret, siger udviklingsdirektør.

Foto: Kristian Ryberg Johansen

Thomas Riise Hansen siger farvel til Børsen efter 11 år og skifter til et job hos bureauet Nodes, der bl.a. har specialiseret sig i udvikling af apps. Det fremgår af en pressemeddelelse fra selskabet.

"Som digital frontrunner på en avis står man engang i mellem lidt alene med sine tanker omkring digital transformation, digitale muligheder og ikke mindst prioriteter i forhold til den øvrige forretning. Avisbranchen er udfordret, og efter 11 år virkede det som et passende tidspunkt at søge nye udfordringer trods min store passion for formidling," siger Thomas Riise Hansen, der er tiltrådt sin nye stilling efter nytår, i meddelelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs