MediaWatch

Ørskov: Sag om ulovlige annoncer har været et enormt ressourcespild

Københavns Byret har afvist millionsag om spilannoncer i Ekstra Bladet. Adm. direktør i JP/Politikens Hus håber, at anklagemyndigheden vil lade sagen ligge og kalder den 15 års spild af ressourcer.

Stig Ørskov, adm. direktør, JP/Politikens Hus. | Foto: Stine Holmgaard Tidsvilde

Efter byretten i København torsdag eftermiddag har afvist sagen mod JP/Politikens Hus, som ifølge anklagemyndigheden har bragt ulovlige annoncer for spil, vil det være en hån mod retsikkerheden, hvis anklagemyndigheden anker sagen, mener adm. direktør Stig Ørskov.

"Byretten har nu givet en klokkeklar afvisning af sagerne mod Bent Falbert, Poul Madsen og JP/Politikens Hus. Vi går ud fra, at anklagemyndigheden efter i 15 år at have forfulgt denne sag med et enormt ressourcespild til følge, anerkender domstolenes afgørelse," udtaler han i en pressemeddelelse på bagkant af rettens afvisning af sagen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs