MediaWatch

Medie: Bonnier og Polaris i budkrig om svensk avishus

Faldende printomsætning har presset de svenske lokalaviser i Mittmedia ud på jagt efter nye ejere og ny kapital for at overleve. To mediehuse har afgivet bud på de 38 lokalaviser i koncernen, rapporterer Resumé.

Foto: Colourbox

Fredag skulle der ifølge Resumé være afgivet bud fra både Bonnier-koncernen og en konstallation ført an af norske Polaris, der udgiver en række mindre aviser i Norge, på den svenske lokalaviskoncern Mittmedia, der siden efteråret har jagtet ny kapital for overleve et faldende printsalg og kurs mod tab.

Mittmedia driver 38 svenske lokal- og gratisaviser samt tilhørende digitale portaler og trykkerier. Gruppen er ejet af New Foundation Gefle Dagblad, der sidder på 70 pct., samt Liberal Foundation, der sidder på 30 pct. af aktierne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Kvinder i metoo-dokumentar kritiserer Politikens beskrivelse af Jes Dorph-sag

Politiken bragte i januar en ensidig og mangelfuld beskrivelse af de sager, Jes Dorph-Petersen blev beskyldt for i advokatundersøgelsen på TV 2, mener de kvinder, som står bag beretningerne. Kritikken "gør indtryk" på Politikens chefredaktør, Anne Mette Svane, som dog står ved den journalistiske behandling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs