MediaWatch

Medlemmer vil have ekstraordinær generalforsamling i Publicistklubben

Der har været administrativt rod i Publicistklubben, erkender formand Per Mikael Jensen, efter medlemmer har stillet sig undrende over for bl.a. klubbens aktivitetsniveau.

Per Mikael Jensen overrakte de fire Publicistpriser 2018 i april. | Foto: Den Danske Publicistklub

Et lavt aktivitetsniveau og manglende udbetaling af penge til prisvindere. Det er er del af bagtæppet for flere medlemmers ønske om, at der skal afholdes en ekstraordinær generalforsamling i Publicistklubben, skriver Journalisten.

Foreningen uddelte i april Publicistpriserne 2018, og ifølge Journalisten har kun én ud af fire prisvindere modtaget præmien på 10.000 kr. Derudover har Publicistklubbens hjemmeside og Facebook-side ikke været opdateret i flere måneder, ligesom der er langt mellem de arrangementer, som klubben afholder.

"Hvis du overordnet spørger mig, om der administrativt har været rod i butikken, så er svaret entydigt ja. Og ja, der har også været for få arrangementer. Men der har dog været nogen, og vi har også en hel del på vej," siger Per Mikael Jensen, Publicistklubbens formand og adm. direktør for Altinget, til Journalisten.

Han fortæller, at han støtter ønsket om en ekstraordinær generalforsamling, og at han overvejer, om han ønsker at genopstille til formandsposten.

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs