MediaWatch

Rådgiver for transportminister og tidligere Politiken-chef skifter til Tivoli

Frederik Wiedemann, der er tidligere digital chef på Politiken, bliver ny kulturchef i Tivoli, hvor han afløser Nikolaj Koppel.

Foto: Ritzau Scanpix/Liselotte Sabroe

Det bliver tidligere digital direktør og analysechef på Politiken, Frederik Wiedemann, der afløser Nikolaj Koppel som kulturchef i Tivoli. Det skriver Politiken.

Skiftet betyder, at transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen (LA) skal finde en ny særlig rådgiver fra nytår, når den cand. polit.-uddannede Frederik Wiedemann efter forlader Christiansborg eftter to år til fordel for Tivoli.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladets kommentator-team som led i en digital oprustning. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs