MediaWatch

Ny Schibsted-direktør varsler flere kvinder i ledergruppen

Schibsteds nytiltrådte adm. direktør sigter efter at hente flere kvinder til ledergruppen, der indtil nu udelukkende har bestået af mænd.

Schibsted. PR foto. | Foto: PR-foto

Den norske mediekoncern Schibsted har rokeret i toppen af ledelsen, og mandag tiltrådte Kristin Skogen Lund, der tidligere har arbejdet for Schibsted i en længere årrække, jobbet som adm. direktør i medievirksomheden. Det skriver det norske branchemedie Kampanje.

Kristin Skogen Lund har senest været direktør for Næringslivets Hovedorganisajon, der er brancheorganisation for norske arbejdsgivere, og hun overtager chefposten i Shibsted efter Rolv Erik Ryssdal, der fortsætter karrieren som adm. direktør i MPI, der i løbet af 2019 bliver et selvstændigt børsnoteret selskab, og som kommer til at bestå af Schibsteds online rubrikannonceforretning uden for Norden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs