MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

November går på hæld, men inden vi tager hul på december, får du her et overblik over de vigtigste begivenheder i mediebranchen i denne uge, hvor bl.a. JP/Politikens Hus foretog opkøb, og Altinget-koncernen aflagde regnskab.

Jørgen Balle Olesen havde grund til at smile i ugens løb, da han blev enige med JP/Politikens Hus om et salg af Saxo.com, som han ejer 64 pct. af.

Opkøb, abonnementstal og Amazon var på programmet i mediebranchen i denne uge, som afsluttede november. December og MediaWatchs årlige julestafet står for døren, men først følger et overblik over nogle af de vigtigste begivenheder i mediebranchen i ugens løb.

Ugen blev for alvor skudt i gang med nyheden om, at JP/Politikens Hus efter 10 år som medejer af Saxo.com erhvervede sig det fulde ejerskab af internetboghandlen for et trecifret millionbeløb. Ifølge Saxos direktør og hovedejer Jørgen Balle Olesen er en ny ejer med større økonomiske muskler en afgørende faktor, hvis Saxo.com skal rykke op i et højere vækstgear. Selv kaster han sig over udviklingen af boghandlen uden for landets grænser.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs