MediaWatch

Jyllands-Postens nye mediehus er klar om et år

I slutningen af 2019 vil Jyllands-Postens nye hovedsæde i Aarhus efter planen være klar til indflytning. Hvad der skal ske med det nuværende hovedkontor i Viby, er endnu uafklaret.

Foto: Ritzau Scanpix/Niels Hougaard

Jyllands-Posten kommende base i Aarhus tager form, skriver JP Aarhus.

Tirsdag var der rejsegilde for det nye mediehus på 8500 kvadratmeter, der er tegnet af Henning Larsen Architects og ligger ved Filmbyen i centrum af Aarhus.

Efter planen står det nye hovedkontor, som JP/Politikens Hus har investeret 200 mio. kr. i byggeriet af, klar til indflytning i slutningen af 2019. Flytningen har stor betydning ifølge ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

"Med huset sender vi et signal om, at vi ønsker at åbne os mere mod verden. Aarhus er hovedstad for Jyllands-Posten, og det vil byen være, så langt vi kan se, og et spritnyt mediehus i en tid, hvor mange skruer ned, er en manifestation af, at vi tror rigtigt meget på fremtiden," siger Jacob Nybroe til JP Aarhus.

Det er endnu ikke afklaret, hvad der skal ske med Jyllands-Postens nuværende hovedkontor i Viby, men ifølge JP Aarhus arbejdes der på en løsning for salg eller projektudvikling.

Disclaimer: MediaWatch er en del af Watch Medier under JP/Politikens Hus, men har redaktionel frihed til at dække JP/Politikens Hus som alle andre medievirksomheder. Medarbejderne på MediaWatch og Watch Medier sidder på egen adresse og deltager ikke i orienterende medarbejdermøder i JP/Politikens Hus.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs