MediaWatch

Flere praktiksteder end praktiksøgende bekymrer praktikkoordinator

For første gang i mange år kan journaliststuderende se frem til en Store Matchdag, hvor der er flere praktikpladser end praktiksøgende. Det skæve forhold skaber bekymring hos praktikkoordinator Pia Færing.

Foto: /ritzau/Thomas Emil Sørensen

Når Store Matchdag afholdes den 7. november, er der for første gang i årevis flere praktikpladser, end der er praktiksøgende. Der vil være omkring 180 praktikpladser at søge, men kun omkring 120 studerende til at besætte stillingerne.

Det giver panderynker hos Pia Færing, der er praktikkoordinator på Danmarks Medie- og Journalilsthøjskole, skriver fagbladet Journalisten.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Nent udfaser Viafree og går i partnerskab med ViacomCBS

Nent trækker i 2022 stikket på sin reklamefinansierede streamingplatform i Norden, Viafree, til fordel for et partnerskab med en af verdens spillere inden for annoncefinansieret streaming. Nent skal fortsat stå for lokalt annoncesalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs