MediaWatch

Ekstra Bladet ansætter i Jylland - rykker kræfter fra København

Nye reportere i Aalborg og Trekantsområdet skal give Ekstra Bladet bedre dækning vest for Storebælt. Årsværkene tages fra redaktionen i København, og chefredaktør Poul Madsen er klar til at rykke flere kræfter.

Foto: Ritzau Scanpix/Thomas Borberg

Der må i fremtiden ikke være mere end en times kørsel fra en vilkårlig begivenhed, til Ekstra Bladet kan være på pletten. Det gælder, uanset om det skulle finde sted i Skagen, Tønder, Sydfyn eller hvor som helst på Sjælland. Sådan lyder det fra chefredaktør Poul Madsen i forbindelse med, at avisen har valgt at opruste i det jyske med to reporter, der får base i Trekantsområdet og i Aalborg.

Ekstra Bladet har i forvejen seks reportere i Aarhus, som dækker sport og nyheder, en journalist i Esbjerg samt enkelte freelancere spredt omkring i Jylland, fortæller han.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs