MediaWatch

Herlev Bladet topscorer i nomineringer til ugeavispriser

Ud af 80 indstillinger er 16 nu nomineret i de fire kategorier, når Ugeavisernes Årspriser skal uddeles.

Med nomineringer i tre af fire kategorier er Herlev Bladet topscorer blandt ugeaviserne, der kæmper om Årets Ugeavispriser, der uddeles om få uger.

Juruyen bag prisuddelingen har kogt 80 indstillinger ind til 16 nominerede fordelt på fire kategorier, skriver Danske Medier.

Nominerede i  nyhedskategorien er Herlev Bladet, Ugeavisen Esbjerg, Ugebladet Skanderborg og Ugeposten. Prisen for redaktionelle ideer tæller også Herlev Bladet blandt de nominerede samt Ugeavisen Esbjerg og Villabyerne. I kategorien digitale initiativer kæmper Herlev Bladet, Lokalavisen Aarhus og Rødovre Lokal Nyt om æren, og endelig står afgørelsen om årets bedste feature i en ugeavis mellem fem: Adresseavisen Syddjurs, Folkebladet Glostrup-Brøndby-Vallensbæk, Rødovre Lokal Nyt, Vesterbro Bladet og Villabyerne.

Derudover uddeles hovedprisen som Årets Ugeavis - den gik sidste år til Ugeavisen Esbjerg, der i år også er nomineret i to kategorier.

Ugeavisernes Årspriser uddeles 3. oktober.

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Nent udfaser Viafree og går i partnerskab med ViacomCBS

Nent trækker i 2022 stikket på sin reklamefinansierede streamingplatform i Norden, Viafree, til fordel for et partnerskab med en af verdens spillere inden for annoncefinansieret streaming. Nent skal fortsat stå for lokalt annoncesalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs