MediaWatch

North Media giver aktieoptioner til direktører og chefer

I alt 20 ansatte i den øverste ledelse får mulighed for at erhverve aktier i medieselskabet. Optionsprogrammet skal motivere medarbejderne og øge overskuddet.

Foto: PR/North Media

20 direktører, ledere og bestyrelsesmedlemmer i mediekoncernen North Media er blevet tildelt aktieoptioner, som vil kunne indløses i perioden 2020-2023.

Samlet er der tale om 962.000 optioner, som vil kunne blive indløst til en kurs på 36,30 kr. per aktie, oplyser North Media i en meddelelse til fondsbørsen.

Derudover er der reserveret samlet 100.000 optioner til ledere eller ansatte, som senere indtræder i optionsprogrammet.

"Målsætningen er at motivere et resultatorienteret og værdiskabende fokus og derved øge overskuddet i koncernen. Endvidere har ordningen det formål at opbygge langsigtet loyalitet samt at udgøre et konkurrencedygtigt vederlag til medarbejderne i ordningen," fremgår det .

En aktieoption giver ejeren mulighed for at købe en aktie til en på forhånd aftalt kurs et stykke tid ude i fremtiden.

North Media-aktien koster fredag 36 kr. på børsen i København.

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Nent udfaser Viafree og går i partnerskab med ViacomCBS

Nent trækker i 2022 stikket på sin reklamefinansierede streamingplatform i Norden, Viafree, til fordel for et partnerskab med en af verdens spillere inden for annoncefinansieret streaming. Nent skal fortsat stå for lokalt annoncesalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs