MediaWatch

Corydon: Ny økonomidirektør skal være med til at lægge ny datastrategi for Børsen

Ny økonomidirektør på Børsen skal være med til at sikre, at dagbladet får udnyttet nye it-muligheder til fulde og lægge en ny datastrategi for virksomheden, lyder det fra ansv. chefredaktør og direktør Bjarne Corydon.

Bjarne Corydon, chefredaktør og adm. direktør for Børsen. | Foto: Ritzau Scanpix/Søren Bidstrup

I midten af september træder Mette Hundebøl Nielsen ind på Dagbladet Børsen som ny økonomidirektør. Hun har hidtil været Head of Finance Business Partner DCS i Ørsted, og ifølge Bjarne Corydon, adm. direktør og ansv. chefredaktør på Børsen, er det i særdeleshed det nye direktionsmedlems dataprofil, som har været afgørende i valget af netop hende.

"Hun har konkret erfaring ikke bare på det finansielle, men også på it og først og fremmest data og brugen af data i forhold til forretningen. Derfor forventer vi os meget af hende, selvfølgelig i forhold til at være en skarp CFO (økonomiredaktør, red.), men også i forhold til at gå på tværs af Børsen," siger koncernchefen til MediaWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs