MediaWatch

BTMX forventer overskud et år før tidligere udmeldt

Først 2017, siden 2020 og nu 2019. Forventningen om, hvornår BTMX vil give overskud, er blevet ændret flere gange, men gode resultater af omlægning får chefredaktør til at fremrykke overskuddet.

Foto: Ritzau Scanpix/Ida Marie Odgaard

Kursskiftet i BTMX, der placerede den mobile læsning som ledestjernen for B.T.-mediets fremtidige færd, har kastet nye positive forventninger af sig. Mens det tidligere har lydt, at ambitionen var at begynde at generere et overskud i 2020, meddeler chefredaktør Michael Dyrby nu, at det allerede skal ske næste år – i 2019.

Udmeldingen sker samtidig med, at chefredaktøren til MediaWatch fortæller, at det seneste halve års omlægning i medieselskabet har givet positive resultater på bt.dks trafik og omsætning. Sammenholdt med juni og juli i 2017 er annonceomsætningen fra bt.dk mere end fordoblet i de to sommermåneder i år ifølge Michael Dyrby.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs