MediaWatch

Norske medier protesterer mod fotoforbud

Når popstjernen Britney Spears senere i dag spiller koncert i Oslo, har medierne fået forbud mod at tage fotos under hendes optræden. En uacceptabel begrænsning af pressefriheden, lyder det fra en sammenslutning af norske medier.

Britney Spears gæstede i onsdags årets Smukfest med sit freakshow. | Foto: Ritzau Scanpix/Helle Arensbak

I Norge er en række af landets største medier gået sammen i en protest mod, at koncertarrangøren Live Nation har indført fotoforbud i forbindelse med en Britney Spears-koncert i Oslo fredag aften. Det skriver norske Journalisten.

"Vi mener, Live Nation i samarbejde med Britney Spears' management lægger en uacceptabel begrænsning på pressefriheden og forhindrer fri nyhedsformidling. Vi mener, Live Nation bør give fuld redaktionel adgang til sine arrangementer," lyder det i en pressemeddelelse fra sammenslutningen bestående af NRK, Dagbladet, TV 2, Aftenposten, VG og NTB.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs