MediaWatch

Avislukninger koster 18 stillinger i Politikens Lokalaviser - kommerciel direktør stopper

Efter beslutningen om at sløjfe 10 weekendudgaver skærer Politikens Lokalaviser 18 stillinger. Hovedparten er i produktion, ledelse og salg, forklarer adm. direktør.

En af weekendudgaverne fra Politikens Lokalaviser, der snart udkommer for sidste gang | Foto: Screenshot af e-avis

Politikens Lokalaviser nedlægger 18 stillinger, herunder stillingen som kommerciel direktør for det danske marked, der fjerner et ledelseslag. Afskedigelserne sker i forlængelse af beslutningen om at lukke 10 lokalaviser, som er udkommet op til weekenden, med udgangen af juni.

"Vi nedlægger 18 stillinger, hvoraf to er redaktionelle, mens resten fordeler sig til produktion, ledelse og salg," siger Morten Kallmayer, adm. direktør for Politikens Lokalaviser, der bekræfter, at afskedigelserne sker torsdag, som fagbladet Journalisten skrev tidligere onsdag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs