MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ekstra Bladet gør op med "one size"-forside på nettet, MediaWatch satte strøm til et nyt ugentligt panel, og bureauer såede tvivl om Formats forretningsmodel kort efter mediets lancering i efteråret 2017. Få her overblikket over den lidt forkortede arbejdsuge i Mediedanmark.

JP/Politikens Hus var omdrejningspunkt for flere nyheder i mediebranchen i ugens løb. | Foto: Ritzau Scanpix/Jens Nørgaard Larsen

Trods et hul i ugens løb, hvor en af forårets helligdage sneg sig ind og tvang danskerne til at trække stikket for en dag, har det ikke skortet på historier fra mediebranchen. Så lad os her give dig et overblik over ugens væsentligste historier, inden du forlader pinden og går på weekend.

Streamingtjenesten C More, som Bonnier-koncernen står bag, flyver under radaren i Danmark, erkendte tjenestens direktør og landechef i Danmark. Ikke desto mindre tjener den penge i Danmark, og efter kundevækst i 2017 har tjenesten fået mod på tilværelsen i Danmark og vil jagt nye kunder gennem både partnerskaber og salg til private.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs