MediaWatch

Politiken udpeger ny chef for indlandssektion

Leder af Politikens lederkollegium bliver ny redaktionschef for indlandssektionen på avisen, mens hidtidig redaktør skal være skrivende journalist på kulturredaktionen.

Foto: Thomas Borberg/Polfoto/Arkiv

41-årige Amalie Kestler bliver ny redaktionschef på Politikens indlandsredaktion. Hun afløser Bo Søndergaard, som fremover skal være skrivende journalist på kulturredaktionen. Det meddeler avisen.

Amalie Kestler kommer fra en stilling som leder af Politikens lederkollegium og har tidligere været politisk redaktør på Ritzau og Information og nyhedsredaktør på Berlingske.

"Amalie Kestler er en af sin generations største journalistiske og ledelsesmæssige talenter, og jeg glæder mig til at se hende tage Politikens indlandsstof i nye retninger. Amalie er garant for både journalistisk kvalitet og nytænkning, og jeg glæder mig til at se hende i rollen som redaktionschef," udtaler Politikens ansvarshavende chefredaktør, Christian Jensen.

Amalie Kestler tiltræder sit nye job 1. maj.

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs