MediaWatch

Information kommer ud med underskud trods oplagsstigning

Sidste års sparerunde og faldende annoncesalg trak resultatet ned for dagbladet Information, der kommer ud med røde tal på bundlinjen for første gang i mere end 10 år, selvom oplaget fortsat har pil opad.

Foto: /ritzau/Jens Dige/Arkiv

Selvom oplaget gik frem, blev 2017 en økonomisk bet for dagbladet Information. Dagbladet kom ud af året med et underskud på 1 mio. kr. mod et overskud på 858.000 kr. i 2016. Også driftsresultatet blev forværret med et underskud på 2,5 mio. kr. mod et minus på 296.000 kr. i 2016.

Omsætningen blev 119 mio. kr., hvoraf 25,5 mio kr. er mediestøtte. Det er et beskedent fald på 1,5 mio. i forhold til 2016, hvor toplinjen var 120,8 mio. kr. 

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladet som led i en digital oprustning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs