MediaWatch

Tillidsrepræsentant ser Børsen-ændringer som en styrkelse af kerneproduktet

En udvidelse af Børsens direktion med ny nyhedsdirektør vil også give flere muskler til det journalistiske hold, lyder det fra medarbejdernes tillidsrepræsentant om adm. direktør og chefredaktør Bjarne Corydons ledelsesændringer.

Foto: /ritzau scanpix/Ida Munch/

En markant ledelsesrokade på Børsen betyder to nye ansigter i Møntergade, cheføkonom Steen Bocian, der kommer fra Dansk Erhverv, og nyhedsdirektør Nikolaj Sommer, der forlader en post som chef for regeringens kommunikationsenhed i Statsministeriet.

Selvom ændringerne primært berører de øverste ledelseslag, forventer medarbejdernes tillidsrepræsentant, Michael Solgaard, at det også vil give flere muskler til den skrivende journaliststyrke. Han har ingen forbehold over for tankerne om at lave en "bedre sammenhæng" mellem avisens opinionsstof og dens mere klassiske nyheder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs