MediaWatch

Bjarne Corydon om omlægning: "Det er et skridt for langt at tale om tænketank, men..."

Med oprettelsen af en perspektivredaktion og en stilling som nyhedsdirektør vil Børsen tage første skridt mod at forbedre kvalitet og forretning, siger topchef Bjarne Corydon, der afviser, at omlægningen er en nedgradering af erhvervsjournalistikken.

Foto: Ritzau Scanpix/Søren Bidstrup

Børsen har i dag taget første skridt i den udvikling af avisen og forretningen, som Bjarne Corydon blev sat i spidsen for som ny topchef ved årsskiftet. Opgaven er bunden – avisen skal udvikles, og toplinjen skal løftes. Første skridt er en omorganisering af nyhedsledelsen, hvor Nikolaj Sommer, chef for regeringens kommunikationsenhed i Statsministeriet, er hyret som ny nyhedsdirektør. Derudover erstatter en ny perspektivredaktion, som får cheføkonom fra Dansk Erhverv Steen Bocian som redaktør og cheføkonom, den nuværende opinion- og debatredaktionen.

Det skal forbedre indholdskvalitet og forretning, forklarer ansvarshavende chefredaktør og adm. direktør, Bjarne Corydon.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladets kommentator-team som led i en digital oprustning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs