MediaWatch

Fredericia Dagblad får ny chefredaktør

Efter 14 år stopper Marianne Husted som chefredaktør for at blive redaktionel souschef. Hun afløses af jourhavende på avisen, der er en del af Jysk Fynske Medier.

Fredericia Dagblad, der er en del af Jysk Fynske Medier, skifter chefredaktør 1. april, skriver avisen. Marianne Husted fratræder efter eget valg for at blive redaktionel souschef på avisen og for ugeavisen Elbobladet.

Det regionale dagblad har ikke skullet lede langt efter hendes afløser, som bliver Mette Salling Eriksen, der hidtil har været jourhavende på print- og netavis.

"Jeg er ikke i tvivl om, at Mette bliver en rigtig god chefredaktør. Hun er god til de nye medier, hun er omhyggelig, og hun flair for det journalistiske," siger Marianne Husted om skiftet.

Mette Salling Eriksen er uddannet journalist fra RUC og har arbejdet på Fredericia Folkeblad siden 2010. Hun har tidligere arbejdet på flere af søsteravisen Vejle Amts Folkeblads lokalredaktioner.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske vendte under- til overskud, mediebranchens længst siddende topchef trækker sig tilbage, og en tv-status konstaterede, at TV 2 var kvartalets helt store vinder. Alt det og meget mere om ugen, der er gået, i Mediedanmark.

Danskeres data sendt fra DR til Facebook

DR lægger sig fladt ned og vil ændre praksis, efter afdækning af, at "X Factor" og "Alle mod 1"-apps har sendt brugernes data sendes videre til teknologiselskabet.

Danske Forlag skal have ny formand

I forbindelse med at Gyldendals adm. direktør, Stig Andersen, trækker sig tilbage, efterlader han også en tom stol i den danske forlæggerforening.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere