MediaWatch

Fredericia Dagblad får ny chefredaktør

Efter 14 år stopper Marianne Husted som chefredaktør for at blive redaktionel souschef. Hun afløses af jourhavende på avisen, der er en del af Jysk Fynske Medier.

Fredericia Dagblad, der er en del af Jysk Fynske Medier, skifter chefredaktør 1. april, skriver avisen. Marianne Husted fratræder efter eget valg for at blive redaktionel souschef på avisen og for ugeavisen Elbobladet.

Det regionale dagblad har ikke skullet lede langt efter hendes afløser, som bliver Mette Salling Eriksen, der hidtil har været jourhavende på print- og netavis.

"Jeg er ikke i tvivl om, at Mette bliver en rigtig god chefredaktør. Hun er god til de nye medier, hun er omhyggelig, og hun flair for det journalistiske," siger Marianne Husted om skiftet.

Mette Salling Eriksen er uddannet journalist fra RUC og har arbejdet på Fredericia Folkeblad siden 2010. Hun har tidligere arbejdet på flere af søsteravisen Vejle Amts Folkeblads lokalredaktioner.

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs