MediaWatch

Fredericia Dagblad får ny chefredaktør

Efter 14 år stopper Marianne Husted som chefredaktør for at blive redaktionel souschef. Hun afløses af jourhavende på avisen, der er en del af Jysk Fynske Medier.

Fredericia Dagblad, der er en del af Jysk Fynske Medier, skifter chefredaktør 1. april, skriver avisen. Marianne Husted fratræder efter eget valg for at blive redaktionel souschef på avisen og for ugeavisen Elbobladet.

Det regionale dagblad har ikke skullet lede langt efter hendes afløser, som bliver Mette Salling Eriksen, der hidtil har været jourhavende på print- og netavis.

"Jeg er ikke i tvivl om, at Mette bliver en rigtig god chefredaktør. Hun er god til de nye medier, hun er omhyggelig, og hun flair for det journalistiske," siger Marianne Husted om skiftet.

Mette Salling Eriksen er uddannet journalist fra RUC og har arbejdet på Fredericia Folkeblad siden 2010. Hun har tidligere arbejdet på flere af søsteravisen Vejle Amts Folkeblads lokalredaktioner.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

TDC lavede norske frasalg i milliardklassen, medieforliget giver fortsat anledning til en historie eller to, og EU var en guldgrube af aktivitet på medieområdet i ugens løb. Kom med på rundtur til ugens vigtigste begivenheder i mediebranchen.

Test din MediaIQ

Har du fulgt ordentligt med i mediebranchen i den seneste uge? Ellers har du chancen for at blive opdateret og testet her - og vinde en iPad.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere