MediaWatch

JP/Politikens Hus foreslår største udbytte nogensinde

Efter det bedste resultat siden 2010 kan ejerfondene bag JP/Politikens Hus se frem til 40 pct. mere i udbytte. Også direktion og bestyrelse får mere i posen.

Foto: Ritzau Scanpix/Jens Nørgaard Larsen

De to ejerselskaber bag JP/Politikens Hus kan se frem til et større udbytte end hidtil. Det fremgår af mediekoncernens årsregnskab for 2017.

Udbyttet har de seneste fire år – i perioden 2013-2016 – ligget konstant på 10 mio. kr. årligt, mens det i de første 10 år fra fusionen mellem Jyllands-Posten og Politikens Hus i 2003 var på 8 mio. kr. årligt. Nu kan ejerne forvente 14 mio. kr. – en stigning på 40 pct. i forhold til 2016 og fra 20 til 28 pct. af aktiekapitalen på 50 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Nent udfaser Viafree og går i partnerskab med ViacomCBS

Nent trækker i 2022 stikket på sin reklamefinansierede streamingplatform i Norden, Viafree, til fordel for et partnerskab med en af verdens spillere inden for annoncefinansieret streaming. Nent skal fortsat stå for lokalt annoncesalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs