MediaWatch

Journalisterne på Berlingske og BT nedlægger arbejdet

Udlægningen af sideproduktionen til eksternt firma, som også overtager 32 ansatte fra Berlingske og BT, har fået journalisterne på Berlingske til at nedlægge arbejdet. Også BT's ansatte har nedlagt arbejdet. Opdateret.

Foto: Linda Kastrup/Berlingske Media

Journalisterne på Berlingske og BT har nedlagt arbejdet i protest oven på dagens store udmelding fra Berlingske Media om, at 93 stillinger nedlægges i en større digital omlægning. Det erfarer MediaWatch.

Det er især udlægningen af sideproduktionen til selskabet Wunderkind, som vækker harme blandt de redaktionelle medarbejdere på Berrlingske. Udlægningen betyder, at i alt 32 ansatte følger med til bureauet Wunderkind, som fremover skal stå for sideopsætningen af Berlingske og BT.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Kvinder i metoo-dokumentar kritiserer Politikens beskrivelse af Jes Dorph-sag

Politiken bragte i januar en ensidig og mangelfuld beskrivelse af de sager, Jes Dorph-Petersen blev beskyldt for i advokatundersøgelsen på TV 2, mener de kvinder, som står bag beretningerne. Kritikken "gør indtryk" på Politikens chefredaktør, Anne Mette Svane, som dog står ved den journalistiske behandling.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs