MediaWatch

North Media vendte tilbage til overskud i 2017

Efter år med underskud blev udviklingen i North Media vendt i 2017, som kom ud af året med plus på bundlinjen. Selskabet forventer markante indtægtsstigninger i 2018, efter omlægningen hos Postnord har sendt nye kunder til selskabets distributionsgren.

Foto: Screenshot

Sidste år bød på fremgang på både top- og især bundlinjen for mediekoncernen North Media, der udgiver bl.a. Søndagsavisen og ejer distributionsselskabet FK Distribution. Det fremgår af en selskabsmeddelelse.

Omsætningen landede således på 899 mio. kr., hvilket er en fremgang på 2 pct. i forhold til 2016, hvor omsætningen ellers gik markant tilbage med 13 pct. i forhold til året før. Bundlinjen blev samtidig forbedret med godt 90 mio. kr. fra et underskud på 63,7 mio. kr. i 2016 til et overskud på 28 mio. kr. Af regnskabet fremgår det, at en del af fremgangen, 40 mio. kr., stammer fra afkast på værdipapirer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs