MediaWatch

Information dropper fast redaktion på Christiansborg

Information beholder sit kontor, men dropper fast stilling på Christiansborg. Kontoret vil fremover blive brugt af skiftende medarbejdere.

Foto: /ritzau/Jens Dige/Arkiv

Information har fremover ikke journalister, der har deres faste, daglige gang på Christiansborg. Det skriver Journalisten.

Mediet har senest haft en enkelt fast stilling på Christiansborg, men den er nu nedlagt som en konsekvens af de besparelser, der blev gennemført på Information i slutningen af 2017. Det betyder dog ikke, at avisen ikke længere vil dække dansk politik, og Information beholder da også sit kontor på Christiansborg, selvom det altså ikke får en fast beboer.

"Vi tænker umiddelbart at bruge vores kontor som et sted, hvor journalister – primært fra indland, men også fra andre redaktioner – kan komme og sidde nogle bestemte dage om ugen. Eller i perioder, hvor man arbejder med bestemte sager. Jeg har også længe selv haft ambitioner om at bruge mere tid på Christiansborg," siger Anton Geist, indlandsredaktør på Information, til Journalisten.

Sparerunden, der blev gennemført i november, betød reducerede omkostninger for 4,5 mio. kr. svarende til otte årsværk.

Information er i mål med spareplan 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs