MediaWatch

Information dropper fast redaktion på Christiansborg

Information beholder sit kontor, men dropper fast stilling på Christiansborg. Kontoret vil fremover blive brugt af skiftende medarbejdere.

Information har fremover ikke journalister, der har deres faste, daglige gang på Christiansborg. Det skriver Journalisten.

Mediet har senest haft en enkelt fast stilling på Christiansborg, men den er nu nedlagt som en konsekvens af de besparelser, der blev gennemført på Information i slutningen af 2017. Det betyder dog ikke, at avisen ikke længere vil dække dansk politik, og Information beholder da også sit kontor på Christiansborg, selvom det altså ikke får en fast beboer.

"Vi tænker umiddelbart at bruge vores kontor som et sted, hvor journalister – primært fra indland, men også fra andre redaktioner – kan komme og sidde nogle bestemte dage om ugen. Eller i perioder, hvor man arbejder med bestemte sager. Jeg har også længe selv haft ambitioner om at bruge mere tid på Christiansborg," siger Anton Geist, indlandsredaktør på Information, til Journalisten.

Sparerunden, der blev gennemført i november, betød reducerede omkostninger for 4,5 mio. kr. svarende til otte årsværk.

Information er i mål med spareplan

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Regeringen går efter kun at sælge 49 pct. af TV 2, ugebladskæmpen Aller kom med regnskab, som ikke så godt ud for den danske dels vedkommende, og DF meldte sig klar til at skrue på de ønskede DR-besparelser. Det er blevet tid til ugens tour gennem mediebranchens største begivenheder.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere