MediaWatch

Trump udskyder kåring af "mest uærlige og korrupte" medier

Den amerikanske præsident har valgt at udskyde sin kåring af årets værste nyhedsmedier, der skulle have fundet sted i dag. Ny dato for overrækkelsen, der har fået langt større opmærksomhed, end præsidenten havde ventet, er 17. januar, skriver han i tweet.

/ritzau/AP/Evan Vucci
Foto: /ritzau/AP/Evan Vucci

Det er nu et år siden, Donald Trump tiltrådte som USA's præsident, men hans udfald mod de publicistiske medier i landet fortsætter med at trække overskrifter. Blandt andet da han sidste uge meddelte, at han planlægger at præsentere "Fake News Awards", hvor han vil kåre medierne, han vurderer, er de mest "korrupte og partiske" i USA.

Planen var, at kåringen skulle finde sted i dag, men det er nu udskudt til onsdag den 17. januar, skriver præsidenten i et tweet.

"Priserne for falske nyheder, som går til de mest korrupte og partiske mainstream-medier, vil blive uddelt til taberne på onsdag, 17. januar, i stedet for den kommende mandag (i dag, red.). Interessen for og vigtigheden af disse priser er langt større, end nogen kunne have forudset," skriver han.

Den amerikanske præsident Donald Trump har i sit første år bl.a. gjort sig bemærket med adskillige udfald og kritik af velrenommerede amerikanske medier som New York Times, Washington Post og CNN for at være forudindtaget i deres politiske dækning.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere