MediaWatch

Sløjfer ledige stillinger, aviser og Infomedia: Sådan undgik Jysk Fynske afskedigelser

Afskedigelser blev undgået, da Jysk Fynske Medier gennemførte spareplan på redaktionerne før jul. I stedet dropper koncernen bl.a. at genbesætte flere ledige stillinger, ligesom budgetter til freelancere, vikarer og Infomedia beskæres. 

Foto: Mads Hansen

Freelance-budgettet beskæres, ledige stillinger nedlægges, avis-abonnementer fra andre medier drosles ned, og Infomedia-søgninger lukkes.

Det er nogle af de greb, som Jysk Fynske Medier tog i brug kort før jul, da koncernen eksekverede en spareøvelse på redaktionerne, fordi budgetterne for 2018 krævede en barbering af udgifterne. Det viser en intern mail fra Jysk Fynske Mediers ansv. chefredaktør, Peter Orry, til de redaktionelle medarbejdere i Jysk Fynske Medier, som MediaWatch har set.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Medieklummen: Slip data fri på redaktionen

Ny rapport dokumenterer de positive effekter ved at demokratisere adgangen til data på nyhedsredaktionen. Men desværre hersker der stadig udpræget data-skepsis blandt danske journalister, skriver fellow ved SDU Malte Jørstad i ugens Medieklumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs