MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Venstre foreslår ny public service pulje - og besparelser for både DR og dagbladenes støttepulje, MediaWatchs julestafet blev i en ekstraordinær nytårsrunde grebet af Egmonts adm. direktør, Steffen Kragh, samt Facebooks danske landechef, og tre hjørner af mediebranchen fortæller om teknologiske pejlemærker for 2018.

Julen er ovre, og nytåret står for døren med al det guld, sølv og glimmer, den kan trække. Men som varslet har MediaWatch ikke været på juleferie, så her får du de vigtigste historier fra årets sidste tre hverdage i Mediedanmark.

Ugens største historie blev leveret af regeringspartiet Venstre, der torsdag eftermiddag åbnede op for en del af sit udspil til de kommende medieforhandlinger. Centralt står det, at partiet vil tage 400 mio. kr. fra DR samt 100 mio. kr. fra mediestøtteordningen og samle midlerne i en ny, stor public service pulje.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Kvinder i metoo-dokumentar kritiserer Politikens beskrivelse af Jes Dorph-sag

Politiken bragte i januar en ensidig og mangelfuld beskrivelse af de sager, Jes Dorph-Petersen blev beskyldt for i advokatundersøgelsen på TV 2, mener de kvinder, som står bag beretningerne. Kritikken "gør indtryk" på Politikens chefredaktør, Anne Mette Svane, som dog står ved den journalistiske behandling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs