MediaWatch

Vestjyske dagblade finder ny chefredaktør

Redaktionel udviklingschef i Jysk Fynske Medier overtager posten som chefredaktør i Mediehuset Holstebro.

Søren Egebjerg Pedersen bliver ny chefredaktør i Mediehuset Holstebro efter Peter Kjeldberg, der har valgt at stoppe på posten efter tre og et halvt år. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Den nye chefredaktør overtager ansvaret for mediehuset og tre nordvestjyske dagblade, herunder Dagbladet Holstebro-Struer og Folkebladet Lemvig.

"Vi står midt i en ekstremt spændende medietid, hvor kravene til originalitet, kvalitet og udvikling aldrig har været større for at fastholde læserne og brugerne. Det glæder jeg mig til at skulle arbejde med," siger Søren Egebjerg Pedersen til Dagbladet Holstebro-Struer

Søren Egebjerg Pedersen kommer fra en stilling som redaktionel udviklingschef i Jysk Fynske Medier, som også ejer Mediehuset Holstebro.

Hans forgænger på posten som chefredaktør for Mediehuset Holstebro, Peter Kjeldbjerg, er blevet ansat som chef for Lydens By, der er en strategisk satsning i Struer Kommune.

Ny chefredaktør for Dagbladet Holstebro

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs