MediaWatch

Politiken styrker fokus på sine kunder

Avisen har ansat en chef for kunderelationer i en nyoprettet stilling. Hun skal sikre et tydeligere fokus på Politikens eksisterende abonnenter, fortæller kommerciel direktrør.

Foto: /ritzau/Cecile Smetana

Dagbladet Politiken opretter en ny stilling som kunderelationschef i avisens salgs- og marketingafdeling. Afdelingen bliver splittet op i to teams, hvor det ene har fokus på salgsindsats, mens det andet team bliver dedikeret til at styrke avisens kunderelationer.

Til at varetage dén opgave har Politiken ansat Johanne Holm, der får titel af kunderelationschef, og som tiltræder efter nytår. Det fortæller kommerciel direktør Natasha Brandt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs