MediaWatch

Chefredaktør forlader vestjyske dagblade

Peter Kjeldbjerg stopper efter tre et halvt år som chefredaktør for dagblade i Holstrebro, Struer og Lemvig.

Opdateret kl. 11.07 med oplysning om Peter Kjeldbjergs nye job – Peter Kjeldbjerg, chefredaktør for dagbladene i Holstebro og Struer og folkebladet i Lemvig, stopper efter tre og et halvt år på posten. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Den afgående chefredaktør siger, at han kommer til at savne den daglige nyhedspuls. Han mener desuden, at han efterlader et mediehus i fin form.

"Vi har haft tre forskellige ejere i den tid, og det har selvfølgelig givet en masse bølgeskvulp og nogle gange gjort det vanskeligt at kunne se langt ud i fremtiden. Men det mediehus, som jeg forlader, er faktisk en rigtig god og sund forretning. Og det har været en sand fornøjelse at arbejde sammen med mange dedikerede og kreative medarbejdere," siger Peter Kjeldbjerg til Dagbladet Holstebro-Struer.

Dagbladet skriver, at Peter Kjeldbjerg er blevet ansat som chef for Lydens By, der er en strategisk satsning i Struer Kommune.

Peter Kjeldbjerg blev i 2014 chefredaktør efter en årrække som kommunikations- og PR-chef og siden adm. direktør hos udviklingsparken Nupark i Holstebro. Før det var han i 10 år ansat som journalist, redaktør og studievært på TV Midtvest.

Forsiden lige nu

North Media vendte tilbage til overskud i 2017

Efter år med underskud blev udviklingen i North Media vendt i 2017, som kom ud af året med plus på bundlinjen. Selskabet forventer markante indtægtsstigninger i 2018, efter omlægningen hos Postnord har sendt nye kunder til selskabets distributionsgren.

Viaplay-chef forventer at overgå streamingmarkedet

Efter at have fremlagt tal, der viser, at Viaplay er vokset med 21 pct. i 2017, forventer Flemming Fjeldgaard, chef for Viaplay Danmark, at streamingtjenesten kan vokse mere end streamingmarkedet generelt. Det skal ske gennem investeringer i både produkt og indhold, fortæller han i et interview med MediaWatch.

Filmbranchen om S-forslag: Der skal mere til

Socialdemokratiet vil pålægge internationale streamingtjenester som Netflix, at de skal lægge mindst fem pct. af deres omsætning i produktion af dansk indhold. Det er ikke godt nok, lyder det fra film- og tv-branchen.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere