MediaWatch

Chefredaktør forlader vestjyske dagblade

Peter Kjeldbjerg stopper efter tre et halvt år som chefredaktør for dagblade i Holstrebro, Struer og Lemvig.

Opdateret kl. 11.07 med oplysning om Peter Kjeldbjergs nye job – Peter Kjeldbjerg, chefredaktør for dagbladene i Holstebro og Struer og folkebladet i Lemvig, stopper efter tre og et halvt år på posten. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Den afgående chefredaktør siger, at han kommer til at savne den daglige nyhedspuls. Han mener desuden, at han efterlader et mediehus i fin form.

"Vi har haft tre forskellige ejere i den tid, og det har selvfølgelig givet en masse bølgeskvulp og nogle gange gjort det vanskeligt at kunne se langt ud i fremtiden. Men det mediehus, som jeg forlader, er faktisk en rigtig god og sund forretning. Og det har været en sand fornøjelse at arbejde sammen med mange dedikerede og kreative medarbejdere," siger Peter Kjeldbjerg til Dagbladet Holstebro-Struer.

Dagbladet skriver, at Peter Kjeldbjerg er blevet ansat som chef for Lydens By, der er en strategisk satsning i Struer Kommune.

Peter Kjeldbjerg blev i 2014 chefredaktør efter en årrække som kommunikations- og PR-chef og siden adm. direktør hos udviklingsparken Nupark i Holstebro. Før det var han i 10 år ansat som journalist, redaktør og studievært på TV Midtvest.

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen: Vi vil gå et skridt længere end EU kræver

Kulturminister Joy Mogensen (S) fortæller, hun vil give danske medier mulighed for kollektive forhandlinger med techkoncerner om betaling for indhold i podcasten Indslag, hvor hun også forklarer "misforståelse" om brug af hyperlink.

Nye Medier: Vi bliver overset i debatten om tech-betaling

For en række nye digitale medier er Google og Facebook en hjælp til at blive hørt og set, lyder det fra foreningen Nye Medier, der frygter, at et krav om betaling fra techplatforme til medierne, som de store mediehuse presser på for, kan ramme dem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs