MediaWatch

Børsens ejer: Derfor valgte vi Corydon og dobbeltrollen

Med valget af Bjarne Corydon har ejeren Bonnier videreført den dobbelte ledelseskasket på Børsen, som hans forgænger har haft. Det har været ambitionen fra begyndelsen, siger bestyrelsesformand Karmo Kaas-Lutsberg.

Bestyrelsesformand for Børsen og direktør for Bonnier Business to Business siden 2016, som Børsen hører under, Karmo Kaas-Lutsberg | Foto: PR-foto

Børsens nye topchef bliver den tredje i rækken, der både har det redaktionelle og kommercielle ansvar for erhvervsavisen, når han i det nye år afløser Anders Krab-Johansen i dobbeltrollen. Den blev tidligere udfyldt af Leif Beck Fallesen, der fik det samlede ansvar i 2002, hvor han blev udnævnt som direktør efter af at have været ansvarshavende siden 1997.

Selvom medie- og især avismarkedet har gennemgået en radikal omvæltning siden, er modellen ikke forældet - tværtimod, siger bestyrelsesformand for Børsen, Karmo Kaas-Lustberg i et interview med MediaWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs