MediaWatch

Bonnier: Vi har manglet vækstplan fra Børsens ledelse

Den svenske ejer har manglet en vækstplan fra Børsens tidligere ledelse, siger formand. "Ingen kommentarer," lyder det fra Anders Krab-Johansen, som i sin tid som topchef så næsten 400 mio. kr i overskud blive sendt til Sverige.

Foto: /ritzau/Ida Munch/

På dagen, hvor Børsen kan præsentere Bjarne Corydon som erhvervsavisens nye topchef, sender den svenske hovedejer Bonnier også en stikpille til den afgående ledelse anført af Anders Krab-Johansen.

I et interview med Børsen siger Børsens bestyrelsesformand, Karmo Kaas-Lutsberg, at ejerne er klar til at slække på afkastkravet for at investere i vækst. Samtidig siger formanden, at holdningen ikke er ny.

"Vi vil godt investere i vækst, men udfordringen for os som ejere var, at vi har manglet den vækstplan, som vi skulle allokere kapital til at forfølge," siger Karmo Kaas-Lutsberg til Børsen og tilføjer, at han mener, at vækstinitiativerne skal komme fra ledelsen selv - og ikke fra bestyrelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs