MediaWatch

Ejer er klar til at ofre Børsen-overskud for vækst

Børsen har leveret store overskud de seneste år, men ejeren Bonnier er klar til at gå på kompromis med overskuddet for at hente ny omsætning, siger Børsens bestyrelsesformand.

Foto: /ritzau/Finn Frandsen/Arkiv

Bjarne Corydon sætter sig i direktør- og chefredaktørstolen hos Børsen fra årsskiftet. På den nye direktørs agenda står vækst, og i den proces er Børsens hovedejer, svenske Bonnier, klar til at gå på kompromis med overskudsgraden, siger Børsens bestyrelsesformand, Karmo Kaas-Lutsberg, til Børsen.

Formanden, som også står i spidsen for Bonniers business-to-business-division, varsler, at der skal sættes gang i flere mindre eller et større vækstinitiativ.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladets kommentator-team som led i en digital oprustning. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs