MediaWatch

Bjarne Corydon skifter karrierespor

Bjarne Corydons kommende job på Børsen markerer et tydeligt skifte i den tidligere finansministers karriere. Få overblikket over den nye Børsen-direktørs karriere.

Tidligere finansminister Bjarne Corydon bliver ny administrerende direktør og chefredaktør på Børsen. | Foto: /ritzau/Finn Frandsen/

2. januar træder en ny adm. direktør og chefredaktør ind gennem døren i Møntergade. Valget er efter et halvt års søgning faldet på Bjarne Corydon, tidligere finansminister i den socialdemokratiske regering under Helle Thorning-Schmidt. Han har senest været direktør i konsulentvirksomheden McKinsey - det job forlader han nu med den kommende toppost i Børsen.

Han kommer til sit nye job uden tidligere erfaring med medieledelse, men med årelang politisk erfaring. Bjarne Corydons CV ser sådan her ud:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Nent udfaser Viafree og går i partnerskab med ViacomCBS

Nent trækker i 2022 stikket på sin reklamefinansierede streamingplatform i Norden, Viafree, til fordel for et partnerskab med en af verdens spillere inden for annoncefinansieret streaming. Nent skal fortsat stå for lokalt annoncesalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs