MediaWatch

Information: Vi kan ikke blive ved med at bruge flere penge end vi tjener

Dagbladet Information sætter gang i en sparerunde, der skal barbere otte årsværk for at spare 4,5 mio. kr. på lønomkostningerne. "Omverdenen forandrer sig på en måde, vi er rigtig sårbare over for," siger adm. direktør.

Foto: /ritzau/Per Folkver/Arkiv

Medarbejderne på Dagbladet Information har fredag fået besked om, at huset er nødt til at svinge sparekniven og nedlægge otte årsværk for at spare 4,5 mio. kr.

Det sker i kølvandet på flere år med faldende avisindtægter og annoncesalg på trods af, at Information er lykkedes med at øge antallet af abonnenter. Derudover er det et resultat af, at avisen over de seneste år har øget medarbejderstaben for at imødekomme den digitale udvikling - hvilket ikke er holdbart i længden, lyder det fra Informations adm. direktør Stine Carsten Kendal.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Stort boligmagasin skifter fra Bladkompagniet

Realdania-ejet magasin med sekscifret oplag har skrevet kontrakt med en ny distributør. Prisen er lavere, og kvaliteten højere, lyder forklaringen. Realdania har ingen planer om at stoppe den trykte udgave af magasinet.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs