MediaWatch

Borgmestre efterlyser bedre lokal mediedækning

35 borgmestre går sammen med Landdistrikternes Fællesråd i rette med mediedækningen af landdistrikterne i et åbent brev til Mette Bock (LA). Kulturministeren vil se på området, siger hun.

Mediernes dækning af landdistrikterne er præget af manglende føling med og tilknytning til lokalområderne, mener formand for Landdistrikternes Fællesråd, Steffen Damsgaard. | Foto: Jens Astrup

En tredjedel af landets borgmestre kritiserer sammen med Landdistrikternes Fællesråd i et åbent brev til kulturminister Mette Bock (LA) mediernes dækning af landdistrikterne og opfordrer til, at de brede medier styrker den lokale tilstedeværelse.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Landdistrikternes Fællesråd og et debatindlæg bragt på Fyens.dk.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Foreløbig kulmination på "grønlandssagen", Sjællandske køber op, sunde producentbundlinjer og TV 2 Play når nye kundehøjder. Mediebranchen har ikke ligget på den lade side i sommervarmen - få overblikket med ugens overflyvning.

Facebook lancerer podcast-funktion

Podcastproducenter får en ny kanal at nå potentielle lyttere på, når den sociale medieplatform i næste uge introducerer en særskilt podcast-funktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs