MediaWatch

Aviser

Tidligere Ekstra Bladet-chef står frem i chikanesag

Lisbeth Langvadt, der indtil for tre år siden var chef for betalt indhold på Ekstra Bladet, kritiserer nu avisen for at have forfremmet en chefkollega, efter han havde fået en advarsel for sexchikane mod hende. Det førte til hendes afsked med avisen, fortæller hun.

46 klager til Ekstra Bladets ledelse over sexistisk kultur

I et brev til ledelsen på Ekstra Bladet fortæller 46 nuværende og tidligere løst og fastansatte om krænkende oplevelser og opfordrer ledelsen til at få gjort op med en mandsdomineret, sexistisk kultur. Chefredaktør er rystet og vil nu rydde op.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Sexisme i branchen, stillingsnedlæggelser på Ekstra Bladet og nye streamingtjenester ruller ind over Danmark. Ugen har budt på lidt af hvert, og vil du have et overblik over de største begivenheder i Mediedanmark, så læs med her.

Berlingske venter ansatte retur tirsdag efter coronatilfælde

Berlingske sendte i begyndelsen af ugen alle ansatte på hjemmearbejde, efter to af avisens medarbejdere blev testet positive for coronavirus. Chefredaktør håber at kunne få medarbejdere tilbage til redaktionen i næste uge, efter smitteopsporing har udpeget nære kontakter til de smittede.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere