MediaWatch

Aviser

North Media holder fast i forventningerne

Medieaktiviteterne i North Media Aviser mistede omsætning i første halvår. Koncernen regner stadig med at ramme de forventninger, som blev opjusteret tidligere på sommeren.

Tyske Axel Springer faldt op til afnotering og storhandel

Mediekoncernen bag bl.a. Die Welt gik tilbage på top- og bundlinje i andet kvartal. Især nyhedsmediernes salg faldt i regnskabet, der er blandt de sidste inden koncernen tages af børsen og får kapitalfond som ny minoritetsejer.

Jyllands-Posten afskediger kulturredaktør og journalist

Efter mindre end et år i stillingen er Jyllands-Postens kulturredaktør blevet fyret sammen med en journalist fra kulturredaktionen. Det skyldes håndteringen af en sag, der kunne kompromittere etik og troværdighed, siger ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Ny chefredaktør vil udvikle Nordjyskes medier i udfordret marked

Kommende ansv. chefredaktør hos Nordjyske Medier vil holde balancen mellem digital udvikling og respekt for printforretningen. Indholdsnæssigt vil han sætte mere fokus på det, der fungerer: "Der må være flere historier at fortælle, end at man skærer og tilpasser," siger han.

"Vi knokler hele tiden for både fastholdelse og nysalg"

MediaWatchs Sommerbarometer: Et centralt abonnementstal, et partileder-interview og opstarten af redaktion og udgivelse hører til første halvårs overskifter for Louise Abildgaard Grøn, der er chefredaktør og direktør for JP/Politikens Hus' Børneavisen.

Underskriftindsamling i DJ når ikke i mål ved deadline

240 medlemmer har skrevet under på kravet om et ekstraordinært delegeretmøde i Dansk Journalistforbund efter chefredaktør og formands fratræden – men det er for få ifølge den deadline, forbundets ledelse har opstillet.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere