MediaWatch

Aviser

Børsen slog bremserne i omsætningsfaldet i 2018

Omsætningsfaldet blev mindre i 2018 for Børsen, der dog måtte se resultatet lande på det laveste niveau siden 2011 bl.a. på grund af højere af- og nedskrivninger. Erhvervsmediet forventer at knække omsætningskurven i år.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Public Service Puljen trak overskrifter, copyright-direktiv blev forhandlet på plads, og MediaWatch satte fokus på mikroinfluenter. Kom med på rundtur til ugens vigtigste begivenheder.

Tv-forretningen løftede Bonnier i 2018

Den svenske mediekoncern øgede omsætning og driftsresultat i 2018, og det skyldes især fremgang i tv-forretningen, Bonnier Broadcasting, mens nyhedsdivisionen, Bonnier News, halverede driftsresultatet.

Tillidsrepræsentant hos Nordjyske: Det er en svær situation

Der skal tyndes ud i den redaktionelle medarbejderstab hos Nordjyske Medier, efter annoncemarkedet for ugeaviser har været under pres. "Det er en svær situation, fordi vi netop hører fra ledelsen, at det er indhold, vi skal leve af," siger tillidsrepræsentant til Journalisten.

Trængt ugeavismarked får Nordjyske til at justere kursen

Kortene skal blandes i Nordjyske Mediers ugeavisforretning, og så skal der investeres digitalt, lyder de to hovedpunkter fra adm. direktør, Morten Vinther Jensen. Han vil ikke kommentere, hvor mange stillinger der i alt bliver berørt.

Direktør forlader Tænketanken Mandag Morgen

Projektdirektør for Tænketanken Mandag Morgen, Andreas Hjorth Frederiksen, har sagt sin stilling op. Mandag Morgen leder nu efter en afløser, der skal stå i spidsen for tænketanken.

North Media sigter efter flad udvikling i 2019

Efter høj vækst i distributionsforretningen, som er North Medias største forretningsben, i 2018 forventer selskabet en mere flad udvikling i år. Annoncemarkedet var med til at trykke avisforretningens omsætning.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere