MediaWatch

Aviser

Briefing: Ugen i mediebranchen

Markedet for ugeaviser blev scene for endnu en handel, reklamer for betting kom i fokus, og stort anlagt HBO Nordic-serie bliver ikke til noget – men kan leve videre andetsteds. Dét og meget mere kan du blive klogere på i denne gennemgang af ugens gang i mediebranchen.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Tv-konflikten mellem Yousee og Discovery tiltrak sig mere opmærksomhed, forlagsbranchen bød på en stribe store nyheder, og jobskifterne stod nærmest i kø. Kom med på rundtur til de vigtigste begivenheder i mediebranchen.

Der er langt mellem Arbejdstilsynets løftede pegefingre til mediebranchen

Psykisk arbejdsmiljø. De seneste seks år er der givet seks påbud omkring det psykiske arbejdsmiljø på arbejdspladser inden for film, presse og bøger. Professor i arbejdsliv advarer om "kæmpestort" mørketal på området, mens tallene ifølge Danske Medier viser, at arbejdsmiljøet i mediebranchen generelt er godt. (Opdateret)

Briefing: Ugen i mediebranchen

Føljetonen om udbuddet af ny DAB-kanal blev længere, og det samme gjorde sagaen om tv-konflikten mellem Discovery Networks og Yousee. Bliv klogere på de to historier og de andre ting og sager, der rørte sig i mediebranchen i ugens løb, i dette nyhedsoverblik.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere