MediaWatch

Aviser

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Ekstra Bladet gør printavisen tykkere i kamp mod faldende oplag

I denne uge lægger Ekstra Bladet yderligere sider i printavisen på hverdage, hvor bl.a. holdnings-, rejsestof og krydsord skal have mere plads, siger nyhedschef. Formålet er dels at fastholde printlæserne, men også at sætte prop i et læserfald, som har rundet 55.000 på to år, siger chefredaktør, der ikke udelukker prisstigninger. (Rettet)

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladets kommentator-team som led i en digital oprustning. (Rettet)

1 - 25 af 8909

Seneste nyt

Se flere jobs