MediaWatch

Aviser

Briefing: Ugen i mediebranchen

En ulovlig streamingtjeneste, ny Jysk Fynsk salgsafdeling i solrige Sydspanien, millionbøde til mediebureau og Ekstra Bladets visning af forbudte optagelser er nogle blandt sommerens nyheder fra Mediedanmark i den forgangne uge.

Poul Madsen om brud på TV 2's ophavsret: "Det er bare part of the game"

Det var nødvendigt at bringe skjulte optagelser fra plejehjem nu frem for at vente på TV 2's forsøg på at få ophævet fogedforbuddet, mener Ekstra Bladets chefredaktør efter indgåelse af forlig i sagen. "Jeg siger ikke, alle skal begynde at stjæle fra hinanden, men der er sager, som er større end ens ophavsret."

Ekstra Bladet og TV 2 indgår forlig om skjulte optagelser

Ekstra Bladet indrømmer at have brudt ophavsretten, men har indgået en aftale med TV 2, der lyder, at avisen ikke behøver fjerne de klip fra TV 2's optagelser fra plejehjem, som avisen allerede har delt. Ifølge forliget må avisen dog ikke vise mere af materialet.

Jysk Fynske Medier etablerer salgsteam i Málaga

Kort efter nedlæggelsen af 94 stillinger hos Jysk Fynske Medier, etablerer koncernen nu et salgsteam i det sydlige Spanien. "Man kan sagtens skære til ét sted i en virksomhed og have behov for at vokse i en anden del af virksomheden," lyder det fra viceadm. direktør Bjarne W. Munck.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Sparerunde hos Jysk Fynske resulterede i 94 nedlagte stillinger, skrevne nyhedsmedier har mistet 1100 årsværk på tre år, og JP/Politikens Hus' ledelse satte ord på koncernens 2025-strategi. Det er sommer, men ugen har ikke skortet på nyheder fra Mediedanmark. Få overblikket her.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere