MediaWatch

Aviser

Briefing: Ugen i mediebranchen

Regeringen går efter kun at sælge 49 pct. af TV 2, ugebladskæmpen Aller kom med regnskab, som ikke så godt ud for den danske dels vedkommende, og DF meldte sig klar til at skrue på de ønskede DR-besparelser. Det er blevet tid til ugens tour gennem mediebranchens største begivenheder.

Herning Folkeblad køber sig ind i håndboldklub

Det midtjyske medieselskab er blandt investorerne, der har overtaget ejerskabet af håndboldklub. Det sker af lokalpatriotiske og ikke økonomiske grunde, siger direktør, der afviser, at engagementet kan give interessekonflikt.

The Guardian skifter til tabloidformat

Den hæderkronede britiske avis skifter til tabloidformatet for at spare penge. Skiftet er samtidig et led i en transformationsplan, der skal gøre medieselskabets udgiverforretning rentabel i foråret 2019.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Analyse af DR's økonomi, TV 2 tager hul på "kæmpestor strategisk" satsning på unge, og Facebook varsler nedprioritering af mediers indhold. Kom med på rundtur i mediebranchen.

Mediehus knopskyder med gratis erhvervsavis

Et af landets store mediehuse søsætter om få uger en gratis avis, som med positive historier skal omdeles fast til 19.000 virksomheder. Der er et hul i markedet, siger direktør.

Debat: Alle må løfte i flok for at sikre medieudbuddet i provinsen

Mediepolitikerne bør ikke gå ind i spillet om, hvilke medier der skal have flere eller færre støttekroner, mener tre medieforskere. I stedet bør de kræve en analyse af, hvordan nyhedsformidlingen foregår i provinsen, og hvordan den eksisterende pengepulje kan bruges til at forbedre danskernes udbytte af støtten.

Journalister og K-folk har fået mere i lønposen

Medlemmerne af Dansk Journalistforbund har i gennemsnit set en lønstigning på 2,2 pct. det seneste år. Privatansatte kommunikationsfolk er den gruppe, der har fået mest oven i posen, viser statistik.

Torben Dalby Larsen stopper ikke før fundamentet står sikkert

Sjællandske Mediers chefredaktør og adm. direktør har ingen planer om at trække sig tilbage. Han anser først sit job som færdigt, når "konsolideringen og digitaliseringen er så langt fremme, at jeg vil være bekendt at overlevere roret til en anden."

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere