MediaWatch

Aviser

Jyllands-Posten får ny kulturredaktør

Ny kulturredaktør på Jyllands-Posten skal stå i spidsen for redaktionen, der fremover har base i Aarhus, og gøre kulturdækningen mere landsdækkende, kritisk og tilgængelig ifølge chefredaktør.

Briefing: Ugen i mediebranchen

MediaWatch skød gang i en ny serie om forlagsbranchen, Dansk Folkeparti lancerede eget medie, og vi kortlagde første halvårs vigtigste jobskifter. Kom med på rundtur til ugens vigtigste begivenheder i mediebranchen.

Alex Pedersen stopper i Jysk Fynske Medier

Alex Pedersen, der tidligere på sommeren i forbindelse med en større sparerunde trådte ud af direktionen i Jysk Fynske Medier for fremover at være sponsormanager i medieselskabet, har valgt at sige helt op i Jysk Fynske. Sådan lyder det i en intern meddelelse.

Norske medier protesterer mod fotoforbud

Når popstjernen Britney Spears senere i dag spiller koncert i Oslo, har medierne fået forbud mod at tage fotos under hendes optræden. En uacceptabel begrænsning af pressefriheden, lyder det fra en sammenslutning af norske medier.

Chefredaktører sigtet i sag om PET-bog

Ekstra Bladets chefredaktør, Poul Madsen, er blevet sigtet for at have videregivet fortrolige oplysninger i forbindelse med omtale af bogen "Syv år for PET". Også Politikens chefredaktør og journalisten bag bogen er sigtet. (Opdateret 15.48)

Belgien forsvarer nyt gebyr for EU-korrespondenter

Den belgiske regering har indført et gebyr på 100 euro om året for journalister bosat i Belgien, der skal dække EU-topmøder. Det skyldes en "eksplosiv vækst" i antallet af sikkerhedstjek de seneste år, lyder det fra talsperson.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere