MediaWatch

Aviser

Briefing: Ugen i mediebranchen

Foreløbig kulmination på "grønlandssagen", Sjællandske køber op, sunde producentbundlinjer og TV 2 Play når nye kundehøjder. Mediebranchen har ikke ligget på den lade side i sommervarmen - få overblikket med ugens overflyvning.

Sjællandske Medier køber fem ugeaviser i Storkøbenhavn

Dansk Avistryk og familien Togsverd afsætter fem ugeaviser til Sjællandske Medier, som i forvejen udgiver en lang række ugeviser på Sjælland og omkring hovedstaden. Med overtagelsen forventer mediehuset ifølge adm. direktør Jens Nicolaisen at styrke den lokale journalistik og ugeavisernes digitale udvikling.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nye medier gør indtog, gamle medievirksomheder gør op med røde tal, og kulturministeren har haft travlt med ny lovgivning og samråd. Få overblikket med denne uges overflyvning.

Skribenter kritiserer langsom implementering af ophavsretsdirektiv i EU

Det er ikke godt nok, at kun få af EU's medlemsstater har implementeret ny lovgivning om digital ophavsret. Det mener europæiske organisationer, der bl.a. repræsenterer forfattere, screenwritere og instruktører. Opkomsten af nye streamingtjenester har understreget behovet, lyder det.

DMJX får kritik for økonomistyring

I en rapport udarbejdet af Deloitte får Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) hug for flere mangler i økonomistyringen. Rektor tager kritikken "meget alvorligt".

Seneste nyt

Se flere jobs