MediaWatch

Aviser

Briefing: Ugen i mediebranchen

Der bliver rusket godt og grundigt op i DR's bestyrelse ved årsskiftet, og Bonnier Publications kommenterede i ugens løb den langtrukne forhandling om afskedigelser. Dét og meget mere i den ugentlige briefing fra begivenhedernes gang i mediebranchen.

Dagbladenes annoncefald slog bremserne i gennem første halvår

Annonceinvesteringerne på de traditionelle printmedier fortsatte i nedadgående retning i første halvår 2018. For dagbladene bremsede faldet dog en hel del op i forhold til tidligere. En del af forklaringen er lavere priser, lyder det fra mediebureauer.

Debatindlæg af Flemming Rose har udløst mediestorm i Rusland

Flere russiske statsmedier har brugt spalteplads på et dansk lovforslag, der angiveligt skal gøre det muligt at frihedsberøve personer med pro-russiske holdninger, efter den danske journalist og tidligere redaktør på Jyllands-Posten har skrevet et debatindlæg om emnet.

Kritik af kvalitetssikring kan bremse nye DMJX-uddannelser

Det statslige Akkrediteringsråd har vurderet, at kvalitetssikringen af uddannelserne hos DMJX er så utilstrækkelig, at myndigheden ikke kan blåstemple uddannelsen umiddelbart. Det kan få konsekvenser, eksempelvis hvis DMJX vil sætte nye uddannelser i søen.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere