MediaWatch

Aviser

Politiken dropper ordet "sexdømt" efter kritik

Mediernes brug af ordet "sexdømt" er blevet problematiseret af organisation, som mener, ordet negilgerer seksuelle overgreb. Mens Ekstra Bladets chefredaktør er uenig, vælger Politikens chefredaktør nu at indføre et fuldt stop for brugen af ordet.

Skal danske medier op i klimagear?

Tema: Mediernes klimagear. Klimaet er stemplet ind blandt de største emner på den politiske dagsorden. Medierne dækker det, men er der behov for at gøre mere end dét for at appelere til nye generationer af mediebrugere? Ja, mener økonom: "I dag er klima "walk the talk"."

Briefing: Ugen i mediebranchen

Bruddet mellem Yousee og Discovery rykkede nærmere, forslag til næste års finanslov flytter rundt på midlerne på medieområdet, og store stillinger i tv-branchen skiftede indehaver. Kom med på en rundtur i ugens vigtigste mediebegivenheder.

Danske Medier kritiserer portostigninger fra Postnord

Prisstigninger fra Postnord på distribution af aviser får hårde ord med på vejen fra Danske Medier, der kalder det et demokratisk problem. Postnord kalder kritikken forfejlet og henviser til, at selskabet omdeler de aviser, som er dyrest i distribution.

Berlingske får ny erhvervsredaktør

1. oktober bliver der skiftet ud på posten som erhvervsredaktør på Berlingske, når avisens nyligt tiltrådte erhvervskorrespondent og lederskribent overtager stillingen. Den nuværende redaktør flytter til udlandsredaktionen.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere