MediaWatch

Aviser

Herning Folkeblad fyrer syv medarbejdere og indfører kollektiv lønnedgang

Alle medarbejdere hos Herning Folkeblad har sagt ja til at gå 6,5 pct. ned i løn i seks måneder som følge af store fald på annonceområdet. Derudover er tre redaktionelle medarbejdere og fire administrative blevet opsagt. "Vi kigger ind i blodrøde tal i øjeblikket," siger adm. direktør Alex Nielsen. Tillidsrepræsentant ærgrer sig over besparelserne, men er ikke overrasket. (Opdateret)

Maiken Wexø forlader B.T. i sparerunde

Berlingske Media er i gang med at nedlægge 20 faste stillinger. Det betyder blandt andet et farvel til B.T.’s chef for underholdning og events Maiken Wexø, skriver hun selv på LinkedIn.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Berlingske Media og Sjællandske Medier greb til afskedigelser, DR kom i fokus på flere fronter, TV 2 præsenterede regnskab, og Danske Medier bad om økonomisk håndsrækning i en uge, der stod i coronaens tegn.

Nordjyske Medier: "Vi ser tiden lidt an"

Der ligger ikke en spareplan klar i skuffen, men udviklingen midt i coronakrisen og politiske vinde bliver fulgt nøje, siger direktør for Nordjyske Medier. Annoncesalget er ligesom hos andre mediehuse under pres.

Q&co om medie-hjælpepakke, kritiseret DR-klip og en ny kult-chefredaktør

Endnu en uge har stået i coronaens tegn, og det præger også denne uges udgave af Q&co. Hjælpepakke til trængte mediehuse og borgmestres opfordring til at støtte lokale medier er på programmet. Og så ser vi nærmere på et kritiseret klip med afdød DR-vært og en chefredaktør, der på rekordtid er blevet kult.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere