MediaWatch

Aviser

Aller Media tilslutter sig dansk annonceplatform

Publisher Platform får nu Aller Media med ombord. Den medieejede reklameplatform har dermed sikret sig endnu en stor partner i konkurrencen med globale techkoncerner på det digitale annoncemarked.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Børsen har manipuleret med coronastøttemidler og blev politianmeldt, både Nent og Discovery gav store interviews og så viste en aktindsigt, at Google faktisk har forsøgt at få møde i kalenderen med Danske Medier om betalingsaftale. Alt det og meget mere får du her i ugens overflyvning.

Juraprofessor: Børsen-sag kan ende for retten

Det vil være op til Slots- og Kulturstyrelsen og politiet at vurdere, om den snyd med coronakompensation, en advokatundersøgelse på Børsen har konstateret, også vil få et strafferetsligt efterspil, siger juraprofessor.

Bjarne Corydon: "Vi har noget, vi skal have rettet op på"

Tre medarbejdere og en direktør er afskediget på baggrund af manipulering med salgstallene i Børsens annonceafdeling som vej til højere corona-kompensation. Topchef Bjarne Corydon er "meget ked af og skuffet" over situationen, men afviser at politianmelde.

Danske Medier Arbejdsgiver vil rykke ind i Dansk Erhverv

Bestyrelsen for Danske Medier Arbejdsgiver har indstillet til foreningens generalforsamling, at organisationen optages i Dansk Erhverv. Skiftet skal sikre bedre service og rådgivning for mediearbejdsgivere, lyder det fra formand.

Minister: Afgørelse om ny Ja tak-reklameordning afventer EU-svar

De miljømæssige fordele ved at droppe den nuværende Nej tak-ordning til fordel for et aktivt tilvalg af reklamer skal først vejes op mod ulemperne en Ja tak-ordning vil have for bl.a. ugeaviser, inden der tages stilling, siger erhvervsminister Simon Kollerup.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Seneste nyt

Se flere jobs