MediaWatch

Tæt på 1 mio. bestillinger på Apple Watch

Bestillingerne på Apple Watch nåede næsten en mio. på førstedagen, vurderer analysefirma. Apple holder salgtallene tæt til kroppen, men topchef Tim Cook kalder dem "fremragende".

Foto: ERIC RISBERG/AP/POLFOTO

Omkring 957.000 bestilte et Apple Watch på førstedagen for salget, og to tredjedele af bestillingerne er på den billigeste udgave af uret, anslår analysefirmaet Slice Intelligence, skriver Berlingske.

Apple har ikke selv offentliggjort salgstal for deres seneste lancering, men i et interview med CNBC udtaler Apples topchef Tim Cook, at den første ordremængde var "fremragende".

Tech-entusiaster håber, at de såkaldte ’wearables’ – beklædningsdele proppet med teknologi – kan få et gennembrud med det nye Apple Watch. Særligt push-beskeder og mulighed for at tilpasse nyheder til brugeren af urets geografiske placering har været nævnt som en af fordelene for medier ved smart-urene.

Indtil nu har fire medier meldt ud, at de er klar med apps til Apple Watch. Det drejer sig om New York Times, CNN, National Public Radio og ESPN.

Apples nye digitale armbåndsur kan først købes fra 24. april og kun i visse lande, som Danmark endnu ikke er iblandt.

Mere fra MediaWatch

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs