MediaWatch

Global: Stifter sætter sig i spidsen for Bloomberg

Michael Bloomberg gør comeback som medietopchef, Hollywood filmatiserer skandalen om britiske News of the World, og Vice får kapitalindskud på halv mia. dollar.

Stifter sætter sig i spidsen for Bloomberg

Michael R. Bloomberg, der indtil for nylig var borgmester i New York, vender tilbage til mediehuset for at overtage ledelsen fra årsskiftet, skriver New York Times. Den 72-årige rigmand, der lægger navn til investormediet og er god for en formue på knap 33 mia. dollar, begrunder sit comeback med en fornyet kærlighed til mediehuset, som han grundlagde i 1981 og stadig ejer 88 pct. af. Beslutningen betyder samtidig, at den hidtidige adm. direktør, Daniel L. Doctoroff forlader Bloomberg, når stifteren tjekker ind - da han ikke har ønsket at blive i en anden stilling under den nye, gamle chef.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs