MediaWatch

Global: The New Yorker ombygger betalingsmur

Montgomery høster stort overskud på regionalaviser, The New Yorker ændrer betalingskurs, og Evan Spiegel er i nye forhandlinger om salg af Snapchat - for tre gange så meget som Facebook bød.

AMC skal have kig på BBC-kanal

Den amerikanske tv-station AMC kan være på vej til at købe sig ind i BBC America, den britiske public services-virksomheds amerikanske kanal, der drives af BBC's kommercielle gren, BBC World. Ifølge Bloomberg står AMC Networks, der ud over AMC, driver SundanceTV og comedy-kanalen IFC, til at købe tæt på 50 pct. af aktierne i BBC America. De strategiske overvejelser bag det mulige partnerskab, hvor BBC Worldwide stadig har kontrollen over selskabet, handler om at styrke indhold og annoncesalg - og spare omkostninger. AMC, der bl.a. står bag serien Mad Men, og BBC har tidligere samarbejdet om produktioner, herunder 'The Honorable Woman', der er aktuel på AMS's Sundace TV.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Illustreret Videnskab hentede ny chefredaktør med fortid på B.T., Sam Productions meldte om sikker sejlads gennem 2021, inden modvind ramte i 2022, og rundspørge viste begrænset vilje til at betale for podcasts. Dét og meget mere kan du blive klogere på i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Flertal vil af med spilreklamer

Et flertal af den danske befolkning mener, at spilreklamer bør forbydes. Det viser en meningsmåling, som Jyllands-Posten har fået lavet.

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs