MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
tine smedegaard andersen.jpg

DR-direktør: "Der er mange spekulationer i gang"

En stor udskiftning i DR Dramas ledelse er en kendsgerning, efter chefholdet torsdag meldte deres afgang. "Bestemt ærgerligt," siger kulturdirektør i DR, der afviser ændringer i linje eller budgetter.

Jim receveur  nye.jpg

Nicher skal give vækst for Bauer Media

DAB+ og podcasts åbner nye muligheder for Bauer Media i Danmark, som har udset sig 10 potentielle nicheområder at målrette indhold til, fortæller adm. direktør Jim Receveur. Blandt andet gymnasieelever er en interessant målgruppe, mener han.

POLFOTO_16491154.jpg

Radio-tvist lander på mediepolitikernes bord

Teracom på den ene side og Koda og Gramex på den anden side er røget i clinch i forlængelse af udbuddet om nye kommercielle radiokanaler - striden lander nu på medieordførernes borde.

P3_radio_studie.jpg

DR sætter ny kurs for P3

P3 sætter nye pejlemærker for kanalen. Blandt andet et øget fokus på podcasts og en mere markant kanalprofil er blandt ambitionerne, siger radiochef, der samtidig kigger indad for at finde forklaringen på de seneste års lytterfald.

Ulf-3.jpg

Briefing: Ugen i mediebranchen

Boxer-handlen får grønt lys af konkurrencemyndigheder, Jysk Fynske skærer i ledelseslaget, mens magasinhusene Aller og Benjamin lukker printudgivelser. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

131230655.jpg

Radiochef: Derfor er det vigtigt at bevare P3

Politiske kræfter taler for at sende P3 i udbud, men radiochef hos DR advarer mod at spille hasard med kanalens evne til at nå ud til unge. "Man skal tænke sig godt om, før man rokker ved den båd, for der er så rigeligt, der rokker den båd i forvejen."

Café Hack.jpg

Tidligere Café Hack-vært er tilbage i radioen

Den tidligere vært på DR's populære radioprogram Café Hack er nu tilbage i FM-radio efter kun at have været tilgængelig på Yousees platforme. Det sker efter en aftale med Jysk Fynske Medier.

DR Byen.jpg

Danmark har EU-rekord i licens

I en opgørelse over europæiske landes licensopkrævninger ligger Danmark på en andenplads kun overgået af Schweiz, der ikke er medlem af EU. Moms på 25 pct. er højest blandt landene.

DR Byen.jpg

Hver fjerde DR-ansat rammer topskattegrænse

DR's personaleudgifter pr. ansat er højere end både Jysk Fynske Mediers og JP/Politikens Hus' - men mindre end TV 2's, viser sammenligning. DR mener, at snittet i sammenligningen er for generelt.

POLFOTO_41159299.jpg

Unge formidlere halter efter på jobmarked

Hver tiende unge medlem af en fagforening inden for journalistik og kommunikation er ledig. Gruppen hører til de faggrupper, hvor de yngre medlemmer har sværest ved at få job.

RITZAU_40499169.jpg

Briefing: Ugen i mediebranchen

Debat om cheflønninger i både DR og den private mediebranche, fyringsrunde i DR og ny udvikling i Se og Hør-sagen, hvor Aller vil sende en eventuel regning videre til chefredaktører. Få overblikket over ugens begivenheder.