MediaWatch

BTMX henter ny politisk redaktør fra egne rækker

BTMX forfremmer mangeårig politisk reporter, som fremover får ansvaret for mediets dækning af indhold fra Borgen.

Fra 1. oktober har BTMX fået ny mand i spidsen for mediets politiske dækning. Valget er faldet på Andreas Karker, der siden 1995 har været politisk reporter på BT, som sidste år fusionerede med Metroxpress og blev til BTMX, som nu har fået titel af politisk redaktør. Det skriver han selv på Facebook.

"Nogen derude tror, jeg er redaktør, og det er jeg jo egentlig ikke. Men nu bliver jeg det. Fra 1. oktober er jeg politisk redaktør på BTMX. Slipper man så for mine artikler? Nej, jeg skriver stadig artikler, men nu også analyser og kommentarer. Det bliver skønt. Ha' en god dag," skriver Andreas Karker.

Den nye redaktør har været ansat som journalist på BT siden 1986, året efter han blev uddannet journalist fra Journalsithøjskolen.

Foruden sit journalistiske virke har Andreas Karker også forfattet og medforfattet seks bøger siden 2004, bl.a. "LLR" om statsminister Lars Løkke Rasmussen (2014) og "Inger - der hvor hun kommer fra" om Inger Støjberg (2016).

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Politikens Lokalaviser skal finde ny direktør efter kvaler på det svenske marked, flere medlemmer af Nordjyske Mediers bestyrelse stopper, og støttekroner regnede ned over branchen. Kom med på rundtur i ugens gang i mediebranchen.

Liberale EU-politikere varsler kamp mod fake news

Journalist og europaparlamentariker Morten Løkkegaard har stået i spidsen for den første politik til bekæmpelse af fake news for de liberale EU-politikere, der bl.a. vil kæmpe for bedre støttemuligheder til den uafhængige, undersøgende journalistik.

TV-chefer: #MeToo-debatten er vigtig - men ikke et problem hos os

Der er bred enighed om, at debatten om seksuelle krænkelser og chikane på landets mediearbejdspladser gør indtryk og rejser problematikker i branchen, der skal tages hånd om. Men de færreste mediechefer, MediaWatch har hørt fra, mener, der er et problem på deres arbejdsplads.

Seneste Navne

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere